En aina ymmärrä miehiä.. en välillä tota omaanikaan. :/ Taas ollaan ekaa viikkoo sen porukoilla pitämässä taloo pystyssä, meidän koissun kaa.. Se on päivät pitkät ollu isällää ny melki joka päivä ja mä oon vaan maannu täällä, ja nyt se meni kaverinsa kaa ajelee, ja en ymmärrä mikä vika olis ollu ottaa mut ja koissu mukaa, panda ois kuitenki nukkunu suurimman osan ajasta ja mäki olisin välillä päässy tuulettuu, mut ei nii ei.. En ihan oikeesti muista koska olisin viime viikon alun jälkeen nii sitä ennen ollu jossain, ja tykkään T:n kavereiden seurasta. Välillä tuntuu ettei se ymmärrä että joskus vaan haluisin mennä sen ja sen kavereiden mukana, kun ny hirveesti itelläkää kaveri mahdollisuuksia oo, yks on liian kaukana, toisen kanssa ei oikee tuu juttuu enää nykyää, ja yks ei muuten vaan pääse ikinä tai keksii vaan tekosyitä. Tuntuu välillä että kaikki kaatuu päälle eikä saa ilmaa.. Se menee miten tykkää ja mä oon aina himas, ei sekää voi olla kovin tervettä, ja aina kun se lähtee ni mä turhaudun ja siitä tulee hirvee sota. Ei vaan jaksais... Mut ei kai siihen si muu auta kun antaa olla vaan, kun ei tässäkin suhteessa jaksais enää sitä ainaista tappelua.. Mut jos viä miettii asiaa nii, sen ymmärrän että jos haluu mennä kavereiden kaa keskenää tuulettuu johonki baarii, mut jos menee vaan ajelee nii ei siinä pitäis ongelmaa olla, tuun kuitenki T:n kavereiden kanssa hyvinki juttuu.. Mut joo kai sitä vois siirtyä vähä ilosempii asioihi kun sai sydäntänsä taas vaihteeks purettua.. :)

 

Eli tiistaina 10. päivä tulee meikäläisellä 20w täytee, ja sen kunniaks meen ottaa uuden tatuoinnin ja se jos mikä jännittää ihan helevetisti, vaikka kolme ennestäänki. :) Tästä tulee isoin ja hienoin tatska kyllä, ja eka jossa on väriä mukana. ^^ Sit viikon päästä siitä vkloppuna pidetään pieni muotoset pirskeet (ainaki tarkotus olis) mut veikkaan että neki menee ihan reisille.. -.-' 

 

Kylläpäs taas autto kun sai purkaa syndäntää vähä.. Tästäkin tulis varmaan riita, jos tän näyttäisin T:lle, asiaa ollaan monet kerrat puitu, mut ei se auta..

Mut nyt C.S.I miami ja sit nukkuu, öitä kaikille ja yrittäkää selvitä suhteissanne paremmin kun minä.. Eihän se aina ruusuilla tanssimista oo, mut kuitenki.. :) Vinkkejä saa antaa jos keksii mikä tähä olis ratkasu. :)